| Sign In | Join Free | My udpf.com |
|
| Categories | 1D Barcode Scanner Module |
|---|---|
| Brand Name: | Rakinda |
| Model Number: | LV12 |
| Certification: | CE FCC ROHS |
| Place of Origin: | Shenzhen, China |
| MOQ: | 1 piece |
| Price: | Negotiation |
| Payment Terms: | Western Union, T/T, paypal |
| Supply Ability: | 1000 piece for a week |
| Delivery Time: | 3-10 working days |
| Packaging Details: | package in carton; |
| Name: | LV12 1D Barcode Scanner |
| Image Sensor: | Linear CCD Sensor |
| Interface: | RS232 |
| Advantage: | fast processor |
| Weight: | 16g |
| Scan Rate: | 100 scan-rate per second |
RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second
LV12 is a CCD bar code decoding capabilities. LV12 decode board is powered by a fast processor and to decode a wide array of 1D bar codes. The decode board is compatible with Utility, a PC-based software for easy configuration.
LV12 is a sort of utilitarian embedded barcode reading engine. Applying to computerized CCD Image Recognition System, it ensures the fast scanning and decoding accuracy on popular 1D barcodes.
| Device Weight | <16g |
| Device Dimension | 32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H |
| Cable Length | 1500mm(optional) |
| Interface | RS232 |
| Connector | 11pin pitch 1.25 |
| Performance parameters | |
| Light source | 632nm visible red light |
| Image Sensor | Linear CCD Sensor |
| Processor | ARM32-bit |
| Depth of field | 3-70CM |
| Resolution | ≥3mil/0.1mm@PCS90% |
| Print Contrast | 30%PCS |
| Work Voltage | DC 3.3-5V |
| Electriccurrent | 110mA(work);30mA(stand by) |
| Image Resolution | 2500dpi |
| Ambient illumination | 100,000Lux Max |
| EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China | |
| Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E, | |
| Decode Capability | ISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI, |
| Plessey, ITF14. | |
| Environmental parameters | |
| Operating Temperature | -20℃ to 50℃ |
| Storage Temperature | -40℃ to 70℃ |
| Relative humidity | 5% to 95%(Non-condensing) |
| Drop test | 1.2meter,100times |
| Shock resistance | 10H@125RPM |

Question 1: Can I get some samples? are they free?
Answer 1: Of course, but samples are not free.
Question 2: What's the delivery time?
Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you
in 3 work days after you payment
Question 3: What about payment?
Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4: Can you list the product of your company?
Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal,
Android Mainboard.
Question 5: Warranty time?
Answer 5: 1 year
Question 6: Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6: Yes,but not free.
Question 7: Product OEM?
Answer 7: Yes, the cost need to be added separately.
Question 8: Customer service?
Answer 8: Any questions of product after you receipt,please contact
us,we'll reply you in 24 hours.
Action Now!!!
|